Sol·licita el teu seient de plata

MOLT IMPORTANT LLEGIR BÉ LES INDICACIONS ABANS DE LA INSCRIPCIÓ!!!!!

Omple el formulari per sol·licitar el teu seient per veure el partit de plata de la UES.
Amb les restriccions sanitàries actuals el nostre pavelló comptarem amb un aforament limitat, és per això que per venir a veure els partits caldrà una inscripció prèvia.
Les inscripcions podran ser de forma individual o en grup de dos (persona de la mateixa unitat familiar o del mateix equip).

NOMÉS PODRAN OPTAR A SEIENT ELS SOCIS DE LA UES (al corrent de pagament).

No s'acceptaran duplicats de sol·licituds, si hi ha duplicats s'anul·laran les dues inscripcions de la mateixa persona, no s'acceptaran inscripcions amb el mateix titular i beneficiari amb diferent ordre.

NO ES PODRÀ SORTIR A LA MITJA PART!!
Si les inscripcions superen el nombre de llocs disponibles, es procedirà a fer un sorteig.
Es tancaran les inscripcions els dimecres a les 23:59 h.
El dijous al matí es publicaran les llistes d'inscrits, en el cas de sorteig el dijous a les 21:00 h es penjarà el resultat del sorteig en aquesta mateixa web.
Si un dels guanyadors del seient no pot assistir, s'ha de comunicar al club abans de divendres a les 19:00 h al correu admin@uesarria.cat, en cas de renunciar o de no presentar-se, no podrà optar al seient de plata en el pròxim partit.

Per aprofitar el màxim l'aforament hem habilitat dues zones amb una capacitat de 29 parelles la zona A i una capacitat de 39 individuals la zona B. Així l'aforament màxim serà de 97 persones.

Els menors de 10 anys podran seure a la falda del pare/mare o tutor/a i no ocuparan plaça, no cal inscripció. Si s'hauran de donar les dades a l'entrada per facilitar la traçabilitat.

El primer formulari que trobareu és per les inscripcions individuals i el segon és pels grups de dos.


LLISTAT D'INSCRITS INDIVIDUAL

INDIVIDUAL A TOCAT EL 44 ( en color groc els que poden entrar)


LLISTAT D'INSCRITS PER PARELLES

PER PARELLES A TOCAT EL 29 ( en color groc els que poden entrar)