1A Estatal / 2 punts vitals per refer-se, AUGI UESarrià 35 , JH Mataró 23

Emotiu minut de silenci per Sebastian Gutierrez

Partit per refer-se a casa després del les dubtes de joc de les últimes jornades, la desconnexió del partit de la verneda, juntament amb la remuntada estèril dels últims minuts es va veure reforçada la moral de l'equip, que calia demostrar en el partit contra el Mataró.

L'equip va sortir endollat des del minut 1 del partit, al minut 11 amb un resultat de 8-1 ja es veia que el nostre equip no deixaria escapar aquest partit.
L'equip es va relaxar a la meitat de la primera part i l'equip visitant va fer un parcial de 4-0 al marcador que arribaria al minut 20 amb un 11-8, l'equip visitant començava a entrar al partit.

La primera part es va acabar amb un 15-10, amb l'equip visitant molt a dins del partit.
A la segona part, amb un equip molt resolutiu als primers minuts, va deixar clar que no deixaria escapar el partit, al minut 15 amb un 23-17 ja es veia que la diferencia no baixaria dels 5 gols d'avantatge.

Al minut 24 i amb una diferència màxima del partit de 10 (29 -19) gols, l'equip Mataroní va veure que el partit estava tancat quan faltaven 10 minuts per acabar.
Amb un resultat final del partit de 35/23.

Bona victòria per agafar aire i moral pels pròxims partits, i continuar millorant de cara al pròxim compromís davant del OAR Gràcia el dissabte vinent.
Cal destacar El minut de silenci al principi del partit i la dedicatòria de la victòria, a Sebastian Gutierrez, pare deels nostres estimats Paski i Guti.

AUGI UESarrià 35 : ARNAU  PERE 6, ARNAU  MARTI  4,  BALLESTER  JOSEP  5, FINA PLA JULI 1, GUITART  PAU ,  MORENO ANTONIO, PALOMERAS FRANCESC 3 ,  PORTULAS  JOAN 1,  ROVIRA ARNAU 1,  SERRANO ADRIÀ,  TORRES  GUILLEM 8,  DIAZ  ALBERT 2, DIAZ POL 3,  FUSTER  BIEL 1.

JH Mataró 23:  AGUILERA DANIEL , BONAMUSA BERNAT, BONAMUSA JAN 1, CHIVA BERENGUER 1, FELENBOK JULIAN, FUSTER  SERGI, MUÑOZ BERNAT 9 , NUÑEZ MANEL 1  PRAT ORIOL 4, PUJOL JAUME 5, SOLA FRANCISCO JAVIER, VAQUE B ORIOL, ZAMBRANO ERIC 1, PLAZA LLUIS.