Acord amb el Riudellots pel femení

Els equips de base de la Unió Esportiva Sarrià ja van començar els entrenaments, i el femení ho farà dimecres vinent, amb la novetat de l'acord entre el club sarrianenc i el Club Handbol Riudellots. “Vam passar de no tenir equip femení, a Sarrià de Ter, a pujar de categoria en dos o tres anys. I nosaltres no tenim base en el nostre club, de nenes. Tenim molt clar que en l'àmbit de Girona qui treballa més el femení és el Riudellots i, si el dia de demà es vol fer una estructura en femení, sempre anirà bé tenir clubs amics o col·laboracions com aquesta per treballar”, deia Víctor Espeso amb referència a l'acord entre les dues entitats per potenciar les categories femenines. El primer equip del Sarrià tornarà a jugar a 1a catalana, després que la temporada passada va pujar de categoria però hi va renunciar i es va vendre la plaça. “No podem pujar sense estructura”, hi va afegir.

 

Publicat a

L'Esportiu. Comarques Gironines 27-08-2015 Pàgina 24