L'Augi Sarrià arrenca amb el mateix bloc del curs passat

Handbol. El conjunt de Josep Espar va començar els entrenaments amb l'ambició de millorar el cinquè lloc de fa un any i, per fer-ho, ha aconseguit que la plantilla no perdés cap jugador

L'Augi Sarrià va començar ahir a preparar de manera col·lectiva la temporada 2015/16, la cinquena amb Josep Espar com a màxim responsable tècnic de la formació, que el curs passat va acabar en la cinquena posició de la primera estatal i a tres punts de la fase d'ascens a divisió d'honor plata. És la millor classificació des que el 2011 va disputar la fase, a Palau i, celebrat el quarantè aniversari de l'ascens a la categoria en què compleix quatre dècades de manera ininterrompuda, el club es mostra ambiciós en l'inici de la preparació.

Relleu generacional

“No hi ha cap baixa i era molt important per nosaltres mantenir el bloc. És evident que la competició és complicada i que els equips s'han reforçat molt”, va dir Víctor Espeso, assistent de Josep Espar i coordinador de la UE Sarrià sobre una plantilla que manté la combinació de jugadors experimentats –Ballester, Jordi Rodríguez, Xicu i Guillem Torres– amb la dels joves que van rellançar l'equip el curs passat tot i no tenir 20 anys encara: Guillem Lozano –màxim golejador l'any passat, en el seu retorn del Barça (va estar onze anys al club blaugrana, d'infantil al filial), Arnau Rovira, Martí Arnau i David Mariscal. Espeso mostrava l'ambició amb la qual arrenca el cinquè projecte d'Espar a l'Augi, amb la fase d'ascens en l'horitzó: “No és un objectiu anar-hi sinó millorar la temporada anterior. I si vam acabar cinquens ho volem millorar. Som molt ambiciosos i treballem i dediquem molt temps a millorar. I l'objectiu és aquest per part de tot el col·lectiu”, va dir després de recordar que, el curs passat, l'equip es va deixar punts al llarg de la lliga que, al final, van trobar a faltar.

Per la festa major

Dissabte de la setmana que ve (5 setembre) l'Augi jugarà el torneig triangular de festa major, amb el Parets (1a catalana) i el Sant Quirze (1a estatal). El següent amistós serà a Palafrugell amb el Garbí (1a catalana) el 16 de setembre i, l'endemà a casa, amb el Bordils B (lliga catalana). El 19 de setembre l'Augi juga amb el Sant Esteve (lliga catalana), una setmana abans de començar la lliga amb el Palautordera Salicru.

 

Foto: el9esportiu
Foto: el9esportiu