Diumenge a la tarda passa a ser horari d'handbol català

 

Ja fa molt de temps que és habitual, tradició podríem dir, que l'handbol català juvenil i sènior jugui dissabte tarda o diumenge matí. Tot i això, les darreres temporades el diumenge a la tarda ha estat horari permès però el fet que només fos possible amb previ acord entre els clubs i la falta de costum, feien que fos una cosa poc habitual.


Però, l'augment d'equips tant d'handbol com d'altres disciplines, fan que molts clubs tinguin veritables maldecaps per encabir els seus partits en els horaris permesos per les respectives federacions. Per això aquesta temporada una de les novetats a la Federació Catalana d'Handbol és que es podran designar com a horaris dels partits juvenils i sènior sense acord previ els diumenges de 17h a 19h (horari d'inici) sense aplicació de dietes arbitrals.