El Sarrià, dos de dos

 

1a estatal. L'equip de Josep Espar, en què van debutar Esain i el juvenil Suárez, encadena a casa contra el Sant Esteve Sesrovires la segona victòria en la lliga tot i fer un mal inici de partit

 

L'Augi Sarrià va encadenar la segona victòria en la lliga en el seu primer partit a casa. El Sant Esteve Sesrovires, un dels equips més experimentats del grup, no va posar les coses fàcils, però en la segona part els de Josep Espar van saber gestionar la diferència que van aconseguir en els seus millors minuts.

Les imprecisions van castigar en la primera part, els sarrianencs, que no van fer el seu primer gol fins el minut 6 (Fina). L'equip, amb Palomeras com a referent ofensiu, va reaccionar a poc a poc i després d'un temps mort d'Espar va viure els seus millors minuts tot i les dificultats en atac.

En la segona part el joc dels locals va ser més dinàmic i això es va traduir en els primers onze minuts en el marcador (21-16) després d'un gol de Palomeras. A partir de llavors va tocar desaccelerar i mantenir la diferència.

Van poder debutar davant de l'afició el juvenil Suárez i el fitxatge de l'equip aquest curs, el navarrès Esain.

AUGI SARRIÀ: Pere Arnau (4), Martí Arnau (1), Ballester (5), Esain, Fina (2), Guitart, Junquera, Lozano (4), Moret, Palomeras (7), Pórtulas (1), Rodríguez (1), Rovira (1), Torres (3), Suárez i Viñolas.

SANT ESTEVE S.: Abadal (2), Folch (3), Gràcia (1), Lorente (2), Macarró (5), Madico, Pujol (3), Ridao, Sesplugues (2), Vilaplana (4) i Navarro (4).

PARCIALS: 0-1, 3-3, 5-5, 7-6, 9-8, 12-10; 15-13,1 8-14, 22-18, 23-2 i 29-26.

ÀRBITRES: Melus i Laba.

Publicat a

 

 

04/10/15 02:00 SARRIÀ DE TER - L'ESPORTIU