El Sarrià no aprofita la bona feina i encaixa la primera derrota

Va capgirar el resultat a dos minuts del final però no va saber rematar.

L'Augi UE Sarrià va encaixar la primera derrota de la temporada malgrat l'intens treball que va fer a la pista del Sant Quirze. A excepció dels primers minuts, l'equip gironí va anar a remolc tot el partit, amb desavantatges que van arribar a ser de cinc gols (17-12, 29'). En el tram final, però, va aconseguir remuntar i capgirar el resultat (27-28, 57') gràcies a la feina de formiga que va fer tot el partit. Tot i fer el més difícil, el Sant Quirze va aprofitar una pilota perduda i una falta en atac assenyalada al Sarrià molt rigorosa per sentenciar el partit en les dues últimes accions. La sort no va acompanyar el Sarrià en els últims minuts, i va tornar a casa amb la sensació que, després de fer un molt bon treball, no hi havia hagut la recompensa justa. El Sarrià jugarà dissabte que ve a casa contra el KH7 Granollers, que lidera la categoria amb tres victòries.

SANT QUIRZE (29): Sánchez, Oriol Carrillo, Rodolfo Reig (3), Miquel Carrillo, Roco, Ricard Reig (7), Fernández (1), Altés (8), Costa, Marc Carrillo, Gallardo (9), Pujol (1), Admella i Carles Carrillo. AUGI UE SARRIÀ (28): Guitart, Rodríguez (1), Palomeras (4), Moret, Fina (3), Junquera (2), Arnau, Ballester (7), Rovira, Mariscal, Esain, Viñolas, Lozano (6), Arnau (2) i Torres (3). PARCIALS: 2-2, 3-4, 7-6, 11-7, 13-10, 17-13; 19-16, 22-17, 24-20, 26-23, 27-25 i 29-28. ÀRBITRES: Aguilar i Mérida