L'Augi Sarrià passa el líder per la pedra

1a estatal. Partit espectacular i amb molt encert local, amb 19/23 en el descans

18/10/15 02:00 -

El Granollers B era un dels tres equips que havia guanyat els tres anteriors partits i, la diferència de +23 gols donava als vallesans, que van tornar a renunciar a l'ascens a plata aquest estiu, el primer lloc a la classificació. El Sarrià, que va encaixar la primera derrota fa una setmana (29-28 contra el Sant Quirze) van dominar el duel des de l'inici amb una gran efectivitat ofensiva: 3-0, 7-2 i 17-10. En el descans els de Josep Espar guanyaven 19-12 i el seu encert ofensiu es posava de manifest amb un 19/23 en llançaments. En la segona meitat l'Augi va arribar tenir un màxim avantatge d'11 gols en el 53' (36-25, Martí Arnau) i en quatre cops més va ser de 10 gols: 26-16 –Ballester–, 28-18 i 35-25, –Martí Arnau– i 36-26 amb l'inici d'un parcial de 0-4 que completaria el Granollers amb un 1-6 que maquillaria el resultat. La reaparició de David Mariscal, després de superar una greu lesió, va ser l'altra nota positiva de la tarda per a l'Augi, que va quedar tocat després de perdre d'un fa una setmana.

GRANOLLERS 31 AUGI SARRIÀ 37

AUGI SARRIÀ: Pere Arnau (9), Martí Arnau (7), Ballester (7), Esain, Fina, Junquera, Lozano (1), Mariscal, Palomeras (1), Pórtulas (5), Rodríguez (1), Rovira (3), Viñolas, Moret i Guitart. KH-7 BM GRANOLLERS : Artiaga, Campanyà (1), Cumplido (3), Domingo (4), Flores (5), Gassama (5), González (2), Martínez (2), Montolio (3), Peresson (5), Asensio (1), Bosch i Maykel. PARCIALS: 3-1, 7-2, 9-5, 11-8, 15-9, 19-12; 22-14, 26-17, 28-20, 33-25, 36-27 i 37-31