XVIII Memorial “Josep Port”El proper dissabte, 24 d’octubre, Sarrià de Ter acollirà el XVIIIè Memorial “Josep Port”, on participaran equips de categoria Aleví.

XVIII Memorial “Josep Port

21/10/2015 | FEDERACIÓ | NOTÍCIES

El proper dissabte, 24 d’octubre, tindrà lloc la celebració del XVIIIè Memorial “Josep Port”, d’equips alevins, que tindrà lloc a Sarrià de Ter, més concretament al Pavelló Municipal i al pavelló de la UE Sarrià.

 

En aquesta edició participaran un total de 11 equip, separats ens dos nivells de competició. En el nivell 1, que jugaran al Pavelló Municipal de Sarrià de Ter, participarà la UE Sarrià, H Bordils “Blanc”, GEiEG “Vermell”, H Bordils “Narcís Aliu” i UE Sarrià Sater. Mentre que en el nivell 2, amb seu al Pavelló de la UE Sarrià, jugaran la UE Sarrià, CH Montgrí Femení, GEiEG, H Bordils “Verd”, CH Montgrí i H Empordà Roses.

 

En el nivell 1 la final, que començarà a les 12.05 hores, la disputarà el primer classificat de cada grup, mentre que en el nivell 2, els dos primers de cada grup jugaran les semifinals creuades i després, a les 12.20 hores, els guanyadors de les semifinals disputaran la final.

 

En aquesta notícia adjuntem, en document pdf, els horaris de competició dels dos nivells.