Totes les Seleccions Catalanes en acció

El proper cap de setmana, 24 i 25 d’octubre, les Seleccions Catalanes Juvenil, Cadet i infantil, femenines i masculines, aprofitaran per realitzar sessions d’entrenament de cara a preparar els Campionats d’Espanya que es disputaran, durant el mes de gener, a Almeria.

 

La Selecció Catalana Juvenil Femenina, dirigida per Josep Ibañez, Pepe Olivares i Gisele Guerrero, es desplaçarà, diumenge 25, al Pavelló Poliesportiu Municipal El Papiol, on realitzarà dues sessions d’entrenament, una a les 10 hores i l’altre a les 15.30 hores, amb les següents jugadores. Nicole Morales, Agnes Ribas, Paula Ortega, Aina Fernández, Paula Bertos, Marta Barbeito, Carla Rebelles i Ivet Rodríguez (Fund. H Roquerol), Elisabet Cesareo, Alba Almansa, Rocio Parra, Aida Fernández, Ona Vegue, Ester López, Maria Estrada i Laia Cassauba-Tircazot (EH Sant Vicenç), Claudia Corbera, Marina Tomás, Maria Murillo i Judit Ballesteros (Fund. BM Granollers), Claudia Sabaté i Maria Grau (H Sant Joan Despí), Gal·la Carreras (H Sant Quirze) i Arianna Tanghetti (CH Amposta).

 

Pel que fa a la Selecció Catalana Infantil Femenina, amb Maria Cadens, Alex Exposito i Lídia Grañana al capdavant, realitzarà, diumenge 25, la seva activitat a Sant Antoni de Vilamajor, més concretament al Pavelló Municipal Joan Sapé, que constarà amb un entrenament matinal, a les 10 hores, i un partit a la tarda, a les 16.30 hores, contra el cadet femení de l’Handbol Vilamajor. Per aquesta cita el cos tècnic comptarà amb Júlia Clascà, Marina Nevado, Cristina Ruiz, Gemma Puget i Aina Gómez (Fund. H Roquerol), Carla Canalejas, Yaiza Rubio i Karla Garcia (JH La Llagosta), Sofia Feliu, Claudia Limones i Nicole López (CH Gavà), Satus Sillah i Joana Serra (H Vilamajor), Dora Vujasinovic i Carla Roca (Associació Lleidatana), Mar Estival (CH Sant Esteve Palautordera), Núria Yeste (H Sant Joan Despí), Ainhoa Riera (H La Salle Montcada) i Raquel Moré (H Esplugues).

 

Les masculines, també, a ple rendiment.

 

La Selecció Catalana Juvenil Masculina, dirigida per Pedro Pérez, José Manuel Herrero i David Martín, realitzarà les dues primeres activitats de la temporada i per aquestes han realitzat dues convocatòries diferents. Dissabte 24, de 10 a 12, entrenaran al Pavelló Tagamanent de Canovelles amb la participació de Guillem Ribera, Adrià Martínez, Arnau Rodoreda, Pol Valera, Ian Terrafeta, Bogdan Chopenko, Mario Rivas, Sergi Pérez, Sergi Franco i Arnau Fontcuberta (Fund. BM Granollers), Gerard Robles, Pau Rodríguez, Rafa Sánchez, Mikel Rubiño, Pau Oliveras, Martí Villoria, Roger Manzano i Pau Martínez (FC Barcelona), Antonio Moreno, Albert Díaz, Pol Díaz i Nathan Suárez (UE Sarrià), David Mach (H Bordils), Guillem Cornellà (Sant Martí Adrianenc) i Pau Navarro (AE Carles Vallbona).

 

Pel que fa a diumenge 25, l’entrenament tindrà lloc al Pavelló de La Verneda de Barcelona, de 11 a 13 hores, i els jugadors convocats per aquesta segona activitat són, Maykel González, Adrià Martínez, Arnau Rodoreda, Pol Valera, Ian Terrafeta, Bogdan Chopenko, Mario Rivas, Sergi Pérez, Sergi Franco i Marc Catot (Fund. BM Granollers), Guillem Pérez, Pau Rodríguez, Rafa Sánchez, Pau Olivares, Martí Villoria, Roger Manzano i Guillem Correro (FCBarcelona), Juan Berbel, Pol Majó, Guillem Cornellà i Guillem Castillo (Sant Martí Adrianenc), Pol Giralt, Pablo Elena i Ferran Cisnero (H Esplugues) i Albert Díaz i Nathan Suárez (UE Sarrià).

 

Per la seva part, la Selecció Catalana Infantil Masculina, amb Edu Berta, Sergi Baguer i Pol Cantero al capdavant, realitzarà una doble sessió d’entrenament el diumenge 25, a les 10 del matí i les 15.30 hores de la tarda, a Sarrià de Ter. En aquesta activitat participaran Jan Rof, Dídac Prieto, Martí Ruiz, Éric Segovia, Lluís Permanyer, David González, Nil Moreno, Gerard Conill i Álex Viaña (Fund. BM Granollers), Marc Ferré, Edu Sánchez, Pol Mestre, Jan Gurri i Albert Camproví (BM La Roca), Artur Pareda, David Sotillo, Arnau Fernández, Oriol Castander, Pol Escoda, Oriol Zarzuela, Aleix Biernet, Héctor Fortuño, Gerard Pallarés i Mario Rodríguez (FC Barcelona) i Carles Massot (H Bordils).