L'Augi manté la seva bona línia i segueix llançat

1a estatal. Quart triomf en cinc partits per al Sarrià, molt seriós en defensa

25/10/15 02:00 - MONTCADA REIXAC - L'ESPORTIU

L'Augi Sarrià va marcar-se per aquest curs l'objectiu de millorar a mesura que anés avançant la competició, i l'està acomplint d'una manera sobrada. Ahir, els homes de Josep Espar van tornar a sotmetre el seu rival, des de la defensa. I quan l'Augi és capaç d'oferir la seva millor versió al darrere, no ha tingut rival aquesta temporada. A Montcada, la constància va permetre que els visitants manessin des de l'inici, i en un quart d'hora havien fet créixer prou la diferència, amb les aturades de Pau Guitart i les posteriors accions ofensives en transició i contraatac, per sentenciar el quart triomf en cinc jornades.

MONTCADA 21 AUGI SARRIÀ 26

LA SALLE MONTCADA: Benítez, Casado, Escalé (1), Expósito (1), Garcia, Giràldez (2), González (1), Jiménez, Lamine (1), Larriba (3), Manso, A. Maresma (7), P. Maresma (4), Presas, Romea i Sánchez (1). AUGI SARRIÀ: Pere Arnau (4), Martí Arnau (2), Ballester (1), Esain (1), Fina (1), Guitart, Junquera, Lozano (8), Mariscal, Moret, Palomeras (2), Pórtulas (2), Rodríguez, Rovira (3), Torres (2), Viñolas. PARCIALS: 2-3, 4-5, 5-8, 7-10, 9-13, 11-16, 14-17, 15-19, 17-21, 17-23, 18-25 i 21-26. ÀRBITRES: Víctor Navarro Baquero i María Fernanda Espino Guerra (canari).