Abonat a la victòria

Primera estatal. L'Augi Sarrià derrota l'Esplugues en un partit amb alternances i suma cinc triomfs en sis jornades

L'Augi Sarrià continua abonat a la victòria i es va desfer per la mínima de l'Esplugues (32-31). El Sarrià ha aconseguit cinc victòries en les sis primeres jornades i és manté en la part alta de la taula de la primera divisió estatal. El partit contra l'Esplugues va tenir alternances i es va decidir al final. En els primers minuts els visitants van agafar el domini, però un parcial de 4-0 va situar el Sarrià al davant. L'Esplugues va saber arribar al descans amb un 16-16. En la segona meitat un altre parcial de 5-0 va avançar els locals (24-18) però els visitants es van mantenir en el partit i es van apropar en els minuts finals.

AUGI UE SARRIÀ: Pere Arnau (1), Martí Arnau (1), Ballester (4), Esain, Fina (2), Guitart, Junquera, Lozano (10), Mariscal (3), Moret, Palomeras, Pórtulas (3), Jordi Rodríguez (5), Rovira (1), Torres (2) i Viñolas. ESPLUGUES: Abadia (5), Crossman, Gimenez, Guma (1), Jouanneau (1), Miralles (3), Pes (6), Pi (4), Ras, Rius (1), Schmiederer (2), Bisbe (5), Julen Garcia, Martorell (2), Meavilla i Vigo (1). PARCIALS CADA CINC MINUTS: 2-4, 6-5, 8-7, 10-10, 12-14, 16-16; 19-17, 22-18, 25-22, 28-24, 29-27 i 32-31. ÀRBITRES: D. Costa i S. Martínez. Van expulsar definitivament Pere Arnau, i van excloure Martí Arnau (2) i Rovira del Sarrià i Miralles, Pi, Ras i Julen Garcia (2), de l'Esplugues.