L´Augi Sarrià s´agrada a Gavà

El Sarrià va aconseguir una bona victòria a la pista del Gavà en un partit que va controlar en tot moment i que, en algunes fases semblava un monòleg dels de Josep Espar. Una molt bona defensa va aconseguir posar les bases d'un triomf ample, deixant el rival amb només nou gols al descans i aconseguint una renda màxima de deu gols de diferència (10-20, minut 38 de partit). Amb el partit ja decidit el tècnic va començar a rotar la banqueta i a donar més minuts als jugadors menys habituals perquè s'acostumin a la categoria.

El Sarrià, amb aquesta victòria ja en suma sis en els set partits de la temporada i està empatat en la primera posició de la taula amb el Sant Martí Adrianenc i el Mataró, tots tres amb dotze punts. La propera jornada rebran el Mataró a Sarrià a les sis de la tarda.

 Publicat  8-11-2015 Diari de Girona » Esports