L'Augi lluita pel lideratge

Els de Sarrià de Ter, segons de la primera estatal, reben el Joventut Mataró, amb qui estan empatats a punts. Els mataronins acaben de perdre el seu primer partit

14/11/15 00:00 - SARRIÀ DE TER - A. CAMPS

L'Augi UE Sarrià s'enfronta a un rival directe en la lluita per la primera posició del grup D de la primera estatal, el Joventut Mataró. Els dos equips estan empatats a punts –dotze–, a la part alta de la taula, i ocupen la segona i la tercera posició, respectivament. El líder, el Sant Martí-Adrianenc, té els mateixos punts i es va situar en el primer lloc després de vèncer a la pista dels mataronins en la darrera jornada.

El conjunt gironí intentarà mantenir una setmana més la bona ratxa de resultats –ha encadenat quatre victòries– i continuar invicte al seu pavelló, on ha guanyat els tres partits que hi ha disputat. El conjunt entrenat per Josep Espar s'està mostrant consistent en atac i també és molt sòlid en defensa, i intentarà fer servir les seves armes per superar els mataronins. L'Augi Sarrià ha guanyat els mataronins en les últimes dues temporades –la passada per 29-25–, però en l'anterior va empatar (29-29) i en la campanya 2011/12 va encaixar una derrota per 32-35. Després del partit, al voltant de dos quarts de vuit del vespre, la UE Sarrià presentarà tots els equips de l'entitat.

Publicat a

L'Esportiu. Comarques Gironines 14-11-2015 Pàgina 21