El Sarrià s'exhibeix contra el Mataró i es posa líder

L'exhibició de Pau Guitart sota els pals, la intensitat en defensa i el joc col·lectiu en atac van desarmar un rival que en el minut 47 ja perdia de deu gols de diferència (23-13)

Arnau Rovira, completant un contraatac en el partit d'ahir. Foto: ICONNA / JOAN CASTRO.
Arnau Rovira, completant un contraatac en el partit d'ahir. Foto: ICONNA / JOAN CASTRO.

 L'Augi Sarrià va sumar el setè triomf en vuit jornades en la lliga i ho va fer de manera brillant contra un dels grans de la categoria, el Mataró, que va sucumbir al ritme trepidant d'un equip que està enamorant la seva afició. La derrota de l'Adrianenc va situar l'equip de Josep Espar com a líder de la categoria, un fet inèdit aquestes últimes temporades. El partit va ser un compendi de totes les virtuts que l'equip està exhibint aquesta temporada. Sota els pals l'exhibició de Pau Guitart va ser total fins al punt que els mataronins van donar-se per vençuts en el minut 17 de la segona part, quan el marcador

assenyalava un espectacular 23-13. En atac, com

en els partits anteriors, tothom va sumar, tant les noves figures, representades per Lozano i Torres, com els més veterans de la casa, Ballester, Fina i Rodríguez. La defensa del Sarrià va ser intensa des del minut 1 i els parcials

es van anar disparant, sobretot quan Rodríguez va fer dos gols abans del descans que va situar el resultat en 15-7. La tímida reacció visitant (15-10) no va servir de res davant la sortida en tromba dels gironins, que dissabte visitaran la pista del Sant Cugat.

SARRIÀ 29 MATARÓ 20

AUGI SARRIÀ: Arnau (6), Ballester (2), Esain, Fina (1), Guitart, Junquera (1), Lozano (5), Mariscal (2), Moret, Palomeras (1), Pórtulas (2), Rodríguez (3), Rovira (2), Torres (4) i Viñolas. JOVENTUT MATARÓ: Aguilera, B. Bonamusa (1), J. Bonamusa (2), Bosch (1), Busquets (2), Castilla (2), Chiva, Gavañach, Martínez, Mas, Muñoz (4), Pedragosa (2), Segarra (2) i Vaqué (2). ÀRBITRES: Lanuza i Sáez. PARCIALS: 2-1, 6-2, 6-4, 10-5, 13-6, 15-10; 18-13, 22-13, 24-14, 28-17, 28-18 i 29-20.