El porter local fa l'empat

Eloi Gutiérrez va aturar el llançament que suposava el triomf de l'Augi a 10 segons del final i, després de travessar la pista, va marcar el 26-26

Primer empat de la temporada per a l'Augi Sarrià, que cedeix el primer lloc a la classificació i ara és segon, això sí, empatat amb el Sant Quirze i encara en zona de fase d'ascens. Però és que el desenllaç del partit d'ahir al migdia a la Rambla del Celler va ser de

pel·lícula: l'Augi va fer el xut que els hauria donat el triomf a deu segons del final i, el porter del Sant Cugat –matagegants de la lliga perquè ja havia guanyat a la pista de l'Adrianenc quan els de Sant Adrià eren líders–, Eloi Gutiérrez, va aturar-lo. En inferioritat numèrica, el Sarrià no va fer un bon balanç defensiu i el mateix Gutiérrez (autor de tres gols, ja, aquest curs) va travessar la pista i després d'un seguit de passades entre els jugadors locals va acabar rebent la pilota, tot

sol, davant el porter per acabar marcant l'empat a 26. Arnau Rovira havia fet el 24-26 a tres minuts i mig per acabar completant un parcial de 0-3 que deixava el partit ben favorable per a l'Augi. Però a 1:50, una exclusió de Nitu Pórtulas va obligar els de Josep Espar a jugar el final en inferioritat. En aquest tram fins i tot van estavellar dues pilotes al pal, els sarrianencs, que van acabar cedint un empat per un mal replegament defensiu i sense arribar a recórrer a la targeta vermella per impedir que el Sant Cugat arribés a efectuar aquest darrer llançament. L'Augi va sortir del partit valorant el punt aconseguit en una de les pistes més complicades de la categoria i conscient que, ahir, al final els va sortir creu.

SANT CUGAT 26 AUGI SARRIÀ 26

HANDBOL SANT CUGAT: Esparza, Jordan (10), Tous, León (2), Sans, Gómez, López, Herrero (1), Calvera (3), Aballí (2), Bonaccini, Cortés (2), Ferrer (1), Gutiérrez (1), Dolz (1), March (2). AUGI UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ: Guitart, Pórtulas (6), Rodríguez (1), Palomeras, Moret, Fina (2), Junquera (2), Ballester (2), Rovira (1), Mariscal (1), Esain, Viñolas, Lozano (6), Pere Arnau (5), Torres. PARCIALS: 2-3, 5-4, 8-6, 10-10, 11-12, 14-16, 14-18, 18-19, 20-20, 22-22, 24-25 I 26-26. ÀRBITRES: Melus i Laba.