El Sarrià no perd el tren

Va guanyar el Pilar Maristas (23-29) i continua empatat a punts amb el Sant Quirze en el primer lloc de la primera estatal

El Sarrià no perd de vista el Sant Quirze. L'equip vallesà havia guanyat dijous el partit avançat de l'onzena jornada, a la pista del Sant Cugat, i provisionalment es posava amb dos punts més que l'equip de Josep Espar, que ahir va visitar el Pilar Maristas. El Sarrià, però, no es va deixar vèncer per la pressió i va aconseguir una victòria còmoda amb la qual continua empatat en la primera posició amb el Sant Quirze. Amb un joc intens, aconseguia obrir un primer avantatge important en el tercer parcial (7-10), però la diferència no va fer més que aguantar fins al descans (11-16). En el segon temps, el Sarrià va arribar a tenir un avantatge de deu gols, i només en els últims minuts l'equip local va poder maquillar el resultat. Josep Espar va fer debutar en la primera estatal els juvenils Aleix Anguita i Alberto Vicente.


EL PILAR MARISTAS (23): Bobed, Calvo (2), Farreres (4), Fernández, Hervás (1), Igal (2), Julián, Miravete, Montejo, Oto (2), Penón (5), Sánchez, Rodoreda (6), Casado, Almuzara i Larroy (1). AUGI SARRIÀ (29): Pere Arnau (6), Martí Arnau, Ballester (2), Esain (1), Fina (2), Guitart, Lozano (6), Mariscal (3), Moret, Rodríguez (3), Rovira (2), Torres (3), Viñolas, Anguita i Vicente (1). PARCIALS: 2-2, 4-5, 6-7, 7-10, 8-12, 11-16; 12-19, 14-20, 15-22, 16-25, 20-28 i 23-29. ÀRBITRES: Orts i Bolea.

Publicat a