Els nostres juvenils Albert Diaz , Natan Suarez i infantils Sergi Baguer,  campions de seleccions autonòmiques a Almeria

La Selecció Catalana Juvenil Masculina ha superat, a la final, a Madrid amb molta claredat. Els nois dirigits per Pedro Pérez, José Manuel Herrero i David Martín, han manat des de l’inici en el marcador i no han donat opció al conjunt madrileny que, tot i lluitar fins al final, no ha  posat mai en perill la victòria catalana. Al final 18 a 34 i títol per Catalunya.

 

Per la seva part, la Selecció Catalana Infantil Masculina, dirigida per Edu Berta, Sergi Baguer i Pol Cantero, ha viscut una final molt semblant a la dels juvenils. A més de repetir adversari, Madrid, el conjunt català ha estat el clar dominador del partit, sempre per davant en el marcador i arribant al final amb el resultat de 17 a 31, aconseguint, també, la medalla d’or per a Catalunya.

Infantils
Infantils
Juvenils
Juvenils

Albert diaz i Sergi Baguer
Albert diaz i Sergi Baguer
Natan Suàrez
Natan Suàrez