El Sarrià passa amb nota la tornada de    l´aturada nadalenca

Els de Josep Espar se sobreposen a un mal començament i acaben golejant La Salle en una segona part en què només reben 6 gols.

Guillem Torres intenta un llançament en una imatge d´arxiu.
Guillem Torres intenta un llançament en una imatge d´arxiu. 

 

El Sarrià va aconseguir una nova victòria després de desfer-se de La Salle Bonanova en un partit en què els de Josep Espar van saber contrarestar de manera contundent el 0-3 encaixat en els primers minuts, responent amb un parcial de 5-0. Un cop més, el partit va servir per provar nous sistemes i donar entrada i relleu a molts dels jugadors, sobretot a partir de la segona part, en la que van aconseguir encaixar només sis gols i trencar definitivament el partit.
El 0-3 inicial va servir perquè els d'Espar es posessin la roba de treball ben aviat i entressin dins el partit, fent-los treure la son de les orelles després de l'aturada nadalenca. El partit, que havia estat plantejat com una prova de veure com s'havien posat els turrons, va acabar servint per constatar que aquest Sarrià segueix funcionant com una piconadora i que, quan va per feina, no hi ha rival que els pugui plantar cara amb èxit.
La segona part, tota amb Guitart a la porteria, va ser un autèntic recital dels gironins, que van provar diversos sistemes de defensa i atac per tal de poder aplicar-los en propers enfrontaments.
Són aquests propers partits els que més preocupen al Sarrià, ja que serà la prova de foc que decidirà on poden estar a final de temporda. Dissabte que ve es desplacen a la pista del Sant Martí Adrianenc, mentre que el següent desplaçament (després de rebre el Sant Esteve Sesrovires) serà a la pista del Sant Quirze, colíder amb els homes de Josep Espar, amb onze victòries en tretze partits.

Diari de Girona » Esports