Un bon tortell per a la tornada de Nadal

L'Augi es refà d'un 0-3 inicial i atropella el rival per mantenir-se una setmana més en llocs de fase

David Mariscal en una acció ofensiva, ahir Foto: JORDI RIBOT.
1
El jugador del Bonanova Màrius Riba va ser l'estímul que li faltava a l'Augi en el primer partit de l'any, posterior a l'aturada nadalenca. Perquè el 26 visitant, molt explosiu, va ser l'artífex del 0-3 inicial, al qual el conjunt de Josep Espar, erràtic en atac i en la posada en escena, va respondre amb un contundent 5-0 amb gols de cinc jugadors diferents. El partit va ser una bassa d'oli i els sarrianencs són ara líders en espera del resultat d'avui del Sant Quirze, i s'asseguren la presència en els llocs de fase d'ascens una setmana més i amb la vista posada en el partit de dissabte que ve a la pista de l'Adrianenc, que té només un punt menys que l'Augi. Una superioritat encara va permetre al Bonanova empatar el partit a 5 i mantenir-se dins el matx (9-8, 18') fins que els de Josep Espar ja van sentenciar amb un 4-0 abans del descans (14-9, 26'). Després, el relleu en la porteria local –Sergi Viñolas va jugar la primera meitat i Pau Guitart la segona– encara va fer més difícil la tasca anotadora visitant contra l'Augi, granític, i que va convertir el que era un entrenament de qualitat per repassar els sistemes amb vista al calendari més immediat en un autèntic tortell.

AUGI SARRIÀ 30 BONANOVA 17

AUGI SARRIÀ: Guitart, Anguita, Rodríguez (3), Palomeras (1), Fina (1), Junquera (3), Vicente (1), Arnau (2), Ballester (5), Rovira (1), Mariscal (1), Esain (1), Viñolas, Lozano (7), Torres (4). LA SALLE BONANOVA: Jené, Albors, Simon, Benedicto, Buxeres, Rubies, Abril, Xifra (1), Pascual, Sánchez (1), Riba (9), Daubanton (6), Rocha, Rodríguez. PARCIALS: 1-3, 4-3, 8-6, 10-8, 13-9, 14-11; 16-12, 20-13, 22-14, 25-16, 27-16 i 30-17. ÀRBITRES: Àlvarez Boixaderas i Escoda Pérez (Catalunya)
Publicat a