Prèvia #1aEstatal: Es tanca la 1a volta amb un gran duel

Gran duel a la VernedaGran duel a la Verneda Fotos: Tot Mataró i V.Fuster/UE Sarrià

Aquest cap de setmana es tanca la primera volta d'aquest interessant Grup D de 1a Estatal, que continua amb cinc equips pràcticament empatats a la part alta. Precisament dos d'aquests conjunts protagonitzen a la Verneda el partit de la jornada. Repassem-ho:

El partit de la jornada a La Verneda:
Sant Martí Adrianenc – UE Sarrià, dissabte 18 hores

 

Al Pavelló de La Verneda el tercer classificat rep el segon classificat i co-líder en el darrer partit de la primera volta. Els locals ja encadenen sis victòries seguides i els sarrianencs fa onze partits que no perden, quan ho van fer per un resultat ben ajustat a la pista del líder.
Els de Pedro Pérez Zarzosa són el segon equip que més gols ha fet i els de Josep Espar el segon equip menys golejat, ben a prop del Montcada, però els primers també defenses i els visitants tenen un gran nivell ofensiu. Tot plegat ens presenta un partit d’un gran atractiu que pot fer vibrar els molts espectadors que de ben segur s’hi donaran cita.

Fins ara per part de l’equip lila es pot observar que els gols van molt repartits: el màxim golejadors ha estat el pivot Pol Camats (52), però darrere vénen Víctor Torres (50), Àlex Guerrero (48) i Miguel Torres (46), Àlex Llorens (40), Marc Garcia (38), Antonio López (34) i Joan Eguino (33), dintre d’un gran bloc, amb molts jugadors que es juguen junts allà des de fa temps, i on Ignacio Hernàndez i Cañamero guarden bé la porteria.

Dels grocs cal citar per damunt de tots a Guillem Lozano (81), però també amb Pere Arnau (56), Josep Ballester (50) i Guillem Torres (35). I compten amb un gran treball defensiu (ja hem dit sovint com ha canviat l’equip, que uns anys enrere era dels més golejats) i a la porteria en Pau Guitart  Sergi Viñolas estan fent una gran temporada i per exemple el passat dissabte només van encaixar 17 gols de la Salle Bonanova.

 

Font: http://cathandbol.totesport.cat/1a-estatal/item/3670-previa-1aestatal.html