L'Augi aprèn a patir

El Sarrià es manté fort a casa i, tot i que no poder reflectir la seva superioritat en el marcador, sap gestionar el resultat al final

AUGI SARRIÀ 25 - H PALAUTORDERA. 24

AUGI SARRIÀ: Guitart, Moret, Pere Arnau (5), Martí Arnau (1), Ballester, Esain (1), Fina (1), Lozano (8), Mariscal (3), Palomeras (1), Rodríguez, Rovira (5), Torres i Catalan. HANDBOL PALAUTORDERA: Valls, Casado, Cañellas (3), Deumal (2), Hernández (4), Hortelano, Molins, Paniagua (3), Prat, Puig (3), Sala (2), Torrents (3), Vallhonesta (2) i Sallés (2). PARCIALS: 2-1, 3-3, 8-4, 8-7, 10-9, 14-11; 16-15, 18-16, 20-18, 22-20, 23-22 i 25-24. ÀRBITRES: Pérez Outeda (Galícia) i Cubas Martinez (València).

COMENTARI: l'Augi es va refer de la segona derrota del curs, la setmana passada contra l'Adrianenc, amb un triomf tan treballat com patit, ahir a casa, d'on encara no s'ha escapat cap punt aquesta temporada. Els de Josep Espar van arribar a disposar de quatre gols en la primera meitat (8-4, Pere Arnau, 15') però no van poder mantenir l'avantatge i, sobretot en la segona, van veure com el Palautordera no abaixava els braços: 16-15 en el 35' i empat a 22 a set minuts i mig d'acabar, quan la renda per a l'Augi havia estat de tres gols (20-17, Pere Arnau, 33'). El 23-22 de Guillem Lozano en l'acció següent a l'empat va donar forces als locals, que van saber gestionar els últims minuts i no van veure perillar mai els punts. Fins i tot, encara van enviar un xut al pal en els darrers segons.