Un final no apte per a cardíacs

1a estatal. L'Augi Sarrià, sense marcar cap gol en els últims deu minuts, empata contra el líder en l'estrena de Pasqui a la banqueta

Guillem Lozano va fer 8 gols ahir Foto: MANEL LLADÓ.
1
Pau Guitart va salvar un punt per a l'Augi amb una aturada a cinc segons del final contra el Sant Quirze, que va cedir el primer lloc a la classificació al Granollers B, el proper rival del Sarrià. El debut de Pasqui com a primer entrenador va ser un autèntic partidàs entre els dos equips que van encapçalar la primera estatal durant bona part de la primera volta. Però tot i el bon inici (5-2, Mariscal, 10') la igualtat es va imposar fins que entre Guillem Lozano i Martí Arnau van poder obrir una escletxa que Guillem Torres ampliaria fins als quatre (22-18, 15:26). Però l'encert dels porters va ser determinant i, en els últims deu minuts, el Sarrià no va poder marcar (Rodríguez va fer el 23-20 al 19:59). Tampoc el Sant Quirze en els darrers dos i mig i amb empat a 23.

AUGI SARRIÀ 23 SANT QUIRZE 23

AUGI SARRIÀ: Pere Arnau (1), Martí Arnau (2), Ballester (1), Esain 81), Fina, Guitart, Junquera (1), Lozano (8), Mariscal (2), Moret, Palomeras, Rodríguez (1), Rovira, Torres (6) i Viñolas. HANDBOL SANT QUIRZE: Admella, Altes (1), Asensio (5), Marc carrillo, Carles Carrillo (2), Miquel carrillo, Ezquerra, Fernández, Gallardo (5), Hiraldo (2), Madriles, Ricard Reig (4), Rodolfo Reig (3), Roca, Sánchez i Borrell (1). PARCIALS: 2-1, 5-3, 6-7, 9-8, 10-10, 12-12, 15-15, 17-17, 21-18, 23-20 i 23-23. ÀRBITRES: Núñez Camacho i Rodríguez Pacheco (col·legi andalús).