Prèvia #1aEstatal: Gran partit a l'Olímpic de Granollers

 El partit de la jornada és a l’Olímpic de Granollers:

Granollers B - Sarrià, dissabte 20:30 hores

 

 

 

 

L’equip de Sergio Pozo va camí de fer una cosa poc habitual com és completar tota una volta sense perdre ja que porta 12 partits i n’hi falten tres, però prou complicats ja que reben Sarrià, visiten el fortí sesrovirenc i després reben el Sant Quirze.

 

aquest cap de setmana tenen el primer repte davant un del seus perseguidors que, com és ben sabut, va estrenar entrenador el passat dissabte, en un partit en el que van cedir el seu primer punt a casa davant el Sant Quirze.

 

El Sarrià és el segon equip menys golejat (25,6 gols per partit) i va a fer front a l’equip més golejador amb diferència (32,8 gols per partit), amb jugadors del potencial de Miquel Flores, Mamadou Gassama, Adrià Cumplido i Èdgar Pérez, entre altres. Veurem al tècnic "Pasqui" Gutiérrez –relleu de Josep Espar– en un altre duel de qualitat, després del que van protagonitzar la setmana passada contra el Sant Quirze, i que va acabar am empat.

 

A la primera volta el resultat va ser de 37-31 favorable als sarrianencs.

AUGI-UESarrià amb el nou entrenador Paski
AUGI-UESarrià amb el nou entrenador Paski
BMGranollers B
BMGranollers B