El Sarrià es retroba amb la seva millor imatge per tombar La Salle

Sarrià de Ter va viure ahir el SúperDissabte d'Handbol, amb tres partits al Pavelló entre les quatre de la tarda i les deu de la nit. El plat fort va ser el partit que enfrontava el sènior davant la Salle Montcada, en un partit en què els de Pasqui necessitaven la victòria després d'un empat i una derrota en les dues darreres jornades (contra dos dels equips capdavanters). El patit va estar molt ben plantejat, de principi fins al final, sobretot tinguent en compte que al davant, La Salle de Montcada, tenien un dels equips menys golejats de la categoria, que sap com adormir els partits i aprofita molt bé els ritmes lents. Els de Pasqui no es van deixar endur pel ritme dels visitants i van poder imposar el seu handbol per endur-se la victòria. 

El SuperDissabte d'handbol es va iniciar amb la derrota del femení (25-27) davant el Palautordera, mentre que va acabar amb la victòria del juvenil davant el Barça (27-25), essent el quart any seguit que superen els blaugrana.