Set catalans convocats amb les seleccions estatal juvenils

Natan Suárez/ UESarrià
Natan Suárez/ UESarrià

Quatre seran els representants catalans a la pròxima convocatòria de treball dels anomenats "hispanos juveniles" i tres a la de "guerreras juveniles". Veiem qui són.

Quatre catalans a la juvenil masculina

Els centrals Ian Tarrafeta (BM Granollers) i Ivan Cerezo (Barça), el lateral dret Natán Suárez(UE Sarrià) i l'extrem dret Martí Villòria (Barça) són els quatre representants dels equips catalans a la pròxima convocatòria de la selecció estatal juvenil. En aquesta ocasió el seleccionador Alberto Suárez els ha convocat a la Residencia Blume de Madrid del 13 al 17 de març per a una activitat de treball per tal de començar a treballar amb aquest grup de joves per repetir els èxits recents.