Victòria molt treballada del Sarrià a la pista de l'Esplugues

L'Augi Sarrià va aconseguir una suada victòria a la pista de l'Esplugues, un escenari difícil. La primera part va ser de molt encert, amb un percentatge de tir molt elevat i unes transicions portades amb molt de criteri i ben finalitzades. L'única llàstima d'aquest primer temps va ser que el porter, Guitart, no estés encertat com en altres partits i la renda al descans fos només de dos gols d'avantatge. 

 

Això va provocar que el tècnic sarrianenc, Pasqui, optés per Moret a la segona, que va acabar el partit aturant molts tirs dels locals i convertint-se en una peça clau per a la victòria dels sarrianencs. Al final les imprecisions d'un i altre equip van impedir que, sobretot el Sarrià, pogués imposar el seu ritme i va mantenir la incertesa en el marcador fins al xiulet final de l'àrbitre. El Sarrià amb aquest resultat segueix lluitant en els primers llocs de la classificació, situat a la tercera plaça a tres punts del líder, el Granollers B.

 

Diari de Girona » Esports