El Sarrià goleja el Gavà per mantenir-se a la zona noble

 

 

 

Victòria plàcida per a l'equip de Pasqui gràcies a una gran primera part amb un clar parcial de 17-8

 

L'Augi Sarrià va aconseguir una victòria plàcida forjada en una gran primera part, en la que els de Pasqui van deixar el marcador visitant amb només vuit gols (17-8), fent evident la condició de cuer del Gavà. 

 

Amb el partit totalment encarrilat el tècnic sarrianenc va començar a rotar l'equip, donant entrada i minuts a jugadors menys habituals, tals com el juvenil Albert Vicente, que va jugar bona part del partit. També el porter Josep Moret i Sergi Viñolas van donar descans a Guiti que no va participar massa en el partit. L'haver arribat al descans amb tant avantatge va fer que els locals es prenguessin el partit amb més calma a la segona part, en la que van mantenir un bon encert anotador, però van afluixar en la contundència defensiva.

 

Amb aquesta victòria l'Augi Sarrià manté el pols amb els de la part alta, que tampoc afluixen i, tot i que jugar la fase d'ascens no és una de les prioritats marcades pel club, tampoc neguen que fer-ho seria un merescut premi a una molt bona temporada realitzada.

 

 Diari de Girona » Esports