Els errors es paguen

El Sarrià fa un bon partit fins als cinc minuts finals, en què les precipitacions en atac el deixen sense punts contra un rival directe

Mariscal, en el partit contra el Sant Quirze. Foto: M. LLADÓ.
1
L'Augi Sarrià va encaixar una derrota dolorosa contra un dels rivals directes en la lluita pels primers llocs de primera estatal. Els sarrianencs van tenir el partit sota control fins ben bé els últims cinc minuts, en què la precipitació en atac va propiciar la remuntada del Mataró, que gràcies a la victòria se situa a només dos punts de l'equip de Pasqui. Abans dels minuts finals el duel va ser eminentment físic, amb dues defenses al límit i amb els equips concedint molt pocs espais. Amb tot, els gironins, sobretot en la segona part, van portar sempre la batuta i després d'un gol de Ballester es van escapar 16-19 i més tard, a sis minuts del final, 19-21, amb un altre gol del mateix jugador. Els dos gols finals del local Segarra,
però, van donar als punts als locals, que es van haver de fregar els ulls per la victòria.

J. MATARÓ24
AUGI SARRIÀ22

JOVENTUT MATARÓ: Aguilera, Bernat Bonamusa (3), Jan Bonamusa (1), Àlex Bosch (1), Toni Busquets (1), Castilla (1), Chiva (1), Gavañach, Juárez (3), Eric Martínez (1), Marc Martínez (1), Mas, Muñoz (2), Pedragosa (1), Segarra (5) i Vaqué (3), .
AUGI SARRIÀ: Pere Arnau (1), Martí Arnau (1), Ballester (3), Esain, Fina (2), Guitart, Junquera, Lozano (2), Mariscal (1), Moret, Palomeras (2), Jordi Rodríguez (7), Rovira (2), Torres (1) i Viñolas.
PARCIALS: 1-1, 2-1, 4-4, 5-6, 8-9, 12-10; 13-12, 17-19, 21-21 i 24-22.
ÀRBITRES: Menchen i Villar. Van excloure Aguilera, Bosch, Muñoz (2), Martí Arnau (2) i Palomeras.

Darrera actualització ( Diumenge, 13 de març del 2016 02:00 )

Publicat a