Bon partit d´un Sarrià que s´imposa contra el Sant Cugat

                AUGI SARRIÀ-SANT CUGAT, 29-24

 

Augi -UESarrià: Guitart, Rodríguez (5), Palomeras, Moret, Fina, Junquera, Arnau, Ballester (4), Rovira (4), Mariscal (1), Esain (2), Lozano (3), Arnau(6), Torres (4); ? sant cugat: Ramírez, Jordan (7), Tous, León (1), Sanz (1), Gómez (2), Herrero (1), Calvera (6), Avellí (3), Cortés (2), Ferrer (1), Guitierrez, Masllorens, March; P parcials: 1/3 - 7/7 - 18/16 - 22/18 - 29/24; A àrbitre: De Sola i Mora; P pavelló: Poliesportiu Sarrià I.

 

Victòria important de l'Augi Sarrià contra un rival incòmode el Sant Cugat, que de fet va començar dominant amb parcials favorables, fins que a l'ecuador de la primera meitat els gironins van capgirar la situació i, amb un parcial de 8 a 4 es van poder escapar en el marcador i mantenir la distància sense donar opcions. Ara el Sarrià és quart amb 36 punts.