La SCJM al Torneig de Palafrugell

El proper dilluns i dimarts, 21 i 22 de març, es celebrarà el XIVè Torneig d’Handbol Base de Palafrugell, en categoria masculina, que organitza l’Institut Municipal d’Esports de Palafrugell, l’Ajuntament de Palafrugell i el Club Handbol Garbí de Palafrugell, i que comptarà amb la participació de la Selecció Catalana Juvenil Masculina.

 

Dimarts, 22 de març, serà el torn del torneig en categoria juvenil que comptarà amb la participació de l’Handbol Bordils, l’Handbol Sant Joan Despí, l’Handbol Garbí i la Selecció Catalana Juvenil Masculina. 

 

 

Per aquesta activitat la Selecció Catalana Juvenil Masculina, dirigida en aquest cas per Sergi Baguer i David Martín, comptarà amb la presència d’Ignasi Blanco (H La Garriga), Aleix Puche i Brayan Stiven (CH Sant Esteve Sesrovires), Marça Àngel (H Sant Esteve Palautordera), Oriol Teixidor, Albert Viñoles i Jesús Morales (UE Sarrià), Pol Magano i Guillem Ruiz (H Sant Cugat), Xavier Suárez, Arnau Titos, oriol Blanco i Xavier Bernad (Fund. H Roquerol) i Gerard Martínez, Mateo Garralda i Guillem Bosc (H Sant Quirze).

 

 

El calendari de competició serà el següent:

 

 

 

 

10.00 h.

H Garbí de Palafrugell

H Bordils

 

11.30 h.

H Sant Joan Despí

Selecció Catalana

 

13.00 h.

H Bordils

Selecció Catalana

 

16.30 h.

H Garbí de Palafrugell

H Sant Joan Despí

 

18.00 h.

H Garbí de Palafrugell

Selecció Catalana

 

19.30 h.

H Sant Joan Despí

H Bordils

 

21.00 h.

LLIURAMENT DE TROFEUS