Dos per al Sarrià i un per al Bordils

Fotografies: Jordi Rispau

La cinquena edició del torneig internacional d'handbol de base que organitza el GEiEG es va tancar ahir amb dos títols per al Sarrià i un altre per al Bordils, després de dues jornades de competició que es van cloure ahir al pavelló Lluís Bachs amb les respectives finals.

En la categoria aleví, el Sarrià va superar l'Handbol Empordà. El GEiEG va ser tercer en alevins. L'Handbol Bordils es va adjudicar el torneig en la categoria infantil. Els blanc-i-verds van superar l'Agrupació Esportiva Fornells –botxí del BM Granollers, tercer, en la semifinal– en el partit que decidia el campió.

El Sarrià va aconseguir el seu segon títol en la categoria cadet. Va guanyar l'Handbol Empordà en la final. Els sarrianencs havien superat el Fornells i els rosincs, el GEiEG, respectivament, en les semifinals. Els grupistes van ser tercers en cadets i cinquens en infantils

Publicat a