Sarrià i Bordils triomfen al Torneig  d´handbol del GEiEG

Doblet per al club sarrianenc gràcies als triomfs sobre el GEiEG (cadet) i 

l'Alt Empordà (infantil)

GIRONA | DDG L'Handbol Bordils, en categoria infantil, i la Unió Esportiva Sarrià en les categories aleví i cadets, es van convertir ahir en els equips guanyadors de la cinquena edició del Torneig Internacional d'handbol que organitza el GEiEG i que s'ha disputat al pavelló Lluís Bachs de la ciutat de Girona. 

En la categoria infantil, el Sarrià havia aconseguit el bitllet per a la final el dissabte i el seu rival va ser l'Alt Empordà, guanyador ahir davant el GEiEG per un ajustat 13-14. A la final, els sarrianencs van dominar de principi a final i van apuntar-se la victòria amb un claríssim 21-6 al marcador.

Pel que fa els infantils, l'AE Fornells superava el BM Granollers contra pronòstic (9-12) i es trobava amb el Bordils, que es desfeia del Sarrià (14-2). En la lluita pel ?títol, els blanc-i-verds no van tenir pietat del seu rival i van aconseguir superar-lo per un marcador de 14-5.

Ja en la categoria cadet, també hi va haver sorpresa pel que fa a les semifinals. L'Handbol Empordà aconseguia desfer-se del GEiEG per un apretat 9-11, mentre que a l'altre partit el Sarrià havia de suar de valent per guanyar el Fornells per 7-6. La final va caure del bàndol dels sarrianencs, que van ?obtenir la segona victòria al torneig gràcies al 13-9 que van aconseguir.