Campionat de Catalunya Juvenil a Sant Feliu de Llobregat

El proper cap de setmana, 2 i 3 d’abril, Sant Feliu de Llobregat “Ciutat HandboliCat 2016”, i més concretament el Pavelló Andrey Xepkin, acollirà la Fase Final del Campionat de Catalunya Juvenil Femení i Masculí, organitzada pel CH Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobregat.

 

En categoria femenina els quatre equips classificats per a disputar aquesta fase final són l’Escola Handbol Sant Vicenç, el FELMAR BM La Roca, el KH-7 BM Granollers i el CH Sant Esteve Palautordera. Mentre que en la categoria masculina els conjunts classificats són el KH-7 BM Granollers, el FC Barcelona Lassa, la UE Sarrià i l’AE Carles Vallbona.

 

Tots els equips participants en la Fase Final del Campionat de Catalunya Juvenil Masculí ja estan classificats per a la Fase de Sectors del Campionat d’Espanya. Mentre que en categoria femenina els tres conjunts que disputaran les fases de sectors del Campionat d’Espanya seran l’EH Sant Vicenç, el Felmar BM La Roca i el KH-7 BM Granollers.