L'UESarrià, al top 4 juvenil de Sant Feliu

Tercer en la lliga i amb el sector en el punt de mira, jugarà la semifinal contra el Barça Lassa, al qual va guanyar 27-25

 

El conjunt juvenil de la Unió Esportiva Sarrià juga dissabte (17.45 h) la segona semifinal del campionat de Catalunya amb el FC Barcelona Lassa al Pavelló Andrei Xepkin de Sant Feliu de Llobregat. Ho fa com a tercer de la lliga i contra el segon, el Barça, al qual va derrotar 27-25 a Sarrià de Ter i contra el qual va perdre 34-24 en l'última jornada, fa quinze dies.

 

El BM Granollers és el líder i juga la primera semifinal contra l'AE Carles Vallbona (16 h). A Sant Feliu, que acull també la fase final juvenil femenina –les semifinals són dissabte al vespre i totes les finals i partits pel tercer lloc, diumenge al matí–, només hi ha en joc el títol català, perquè les posicions per al sector les determina el lloc en la lliga.

 

“Ens importa per aspirar a guanyar el títol i quedar al més amunt possible a Catalunya. Però en el que realment ens centrem des de la part tècnica és a preparar aquest sector. Per classificar-nos-hi hem de quedar primers, i és molt important veure on el jugarem i contra qui, és clar”, va dir Sergi Baguer, tècnic de l'equip i seleccionador català juvenil amb qui va guanyar el campionat estatal el mes de gener, en el qual Natán Suárez (Sarrià) va ser designat millor jugador. Suárez forma part també de la darrera convocatòria de la selecció estatal juvenil.

 

Un cop de mà.

El Sarrià ja sap que disputarà la fase sector per al campionat estatal per quart any seguit. I, també, que ho farà com a tercer. Una circumstància que fa molt difícil acollir-la, com havien fet els darrers anys. Per això els pares dels jugadors, amb la col·laboració del club, fa dies que van engegar diverses accions de micromecenatge per poder cobrir les despeses que suposarà jugar aquesta primera fase fora de casa i, en cas de superar-la, la fase final de l'estatal. El sector es disputa del 22 al 24 d'abril en una seu encara per determinar que es farà pública la setmana que ve. “Donem un cop de mà als juvenils” és el títol d'una campanya difosa a les xarxes socials i que compta amb diversos àpats al pavelló i un compte per rebre donacions.

Publicat a