Prèvia #1aEstatal: El partit de la jornada és juga a l’Olímpic

La Primera Estatal arriba a les cinc darreres jornades amb dos equips destacats (Granollers B i Sant Quirze) i dos més (Adrianenc, que té un partit menys, i Sarrià) que esperen ensopegades per seguir optant a les dues places de fases d'ascens a Plata. Continua l'emoció.

UESarrià – Maristas Zaragoza, dissabte 18 h

L’equip sarrianenc no està descartat matemàticament però observant el calendari dels de dalt sembla difícil que puguin punxar tres vegades, però jugant a casa continuaran anant al màxim i han de fer valer la seva defensa per superar de forma clara un equip aragonès situat al centre de la taula i sense massa motivació. Els de Pasqui porten quatre partits encaixant menys de 25 gols i així és difícil que puguin perdre a casa seva.