Ballester es posa l´equip a l´esquena i el Sarrià supera el Maristas

Un espectacular Ballester, que es va posar en el rol de líder de l'equip, va permetre a l'Augi Sarrià treure endavant un partit que se li havia posat molt complicat. El rival en el partit d'ahir, El Pilar Maristas, va proposar un joc molt físic, buscant el contacte, amb una defensa molt ben situada. De la seva banda, el Sarrià no acabava de trobar-se còmode, sobretot en defensa, permetent llançaments fàcils als aragonesos que comprometien molt el porter local, incapaç d'aturar-los tots.

 

La igualtat era la tònica durant tota la primera part, amb anades i tornades i sense que cap equip aconseguís una distància còmode en el marcador. A la represa la tònica va seguir essent la mateixa, però la tasca de Ballester, un veterà dins l'equip, que es va posar el conjunt a l'esquena des del lateral, va permetre el Sarrià a atacar amb més encert i, en vistes de la millora, la defensa també va aconseguir aturar millor els visitants. Amb aquesta combinació, mica a mica, els de Pasqui van començar a posar distàncies en el marcador, tot i que els havia costat gairebé 40 minuts aconseguir-ho. El Sarrià segueix en la quarta posició a la classificació.