El Veszprém li guanya a l'Szeged la final de Copa d'Hongria

Josep Espar amb el "Tiburón" a Hongria
Josep Espar amb el "Tiburón" a Hongria

El Veszprém Que dirigeix Xavier Sabaté i Josep Espar es va proclamar campió de la Copa hongaresa

d'handbol, en imposar-se per 2-3 a la tanda de penals la col Pick Szeged, que entrena Juan Carlos Pastor, Després Concloure amb empat (24-24) El Temps reglamentari.

la igualada va desencadenar els nervis a les banquetes de dos conjunts, que es van embrancar en una disputa Que va acabar amb Xavi Sabaté pels Terres Després Rebre una empenta de Juan Carlos Pastor quan Aquell es dirigia a la taula de cronometratge.

"Ha Estat en calent, assumeixo la responsabilitat", va declarar al final de l'última Pastor. Va ser el preludi d'una emocionant tanda de penals a La que els porters del Veszprém Roland Mikler, que va detenir els penals Llançats per Roberto García i Niko Mindegia, i el croat Mirko Alilovic, que feia el definitiu Llançament del serbi Marko Curuvija, van decantar la victòria un favor dels de Sabaté.

La Copa d'Hongria és la vint-i-cinquena del Veszprém, setena consecutiva.
També és El Segon títol Que aconsegueix Aquest mes d'abril El Campió hongarès al comandament de Sabaté, Després de la Lliga Seha.