HANDBOL EIVISSA – UES, PARTIT INAUGURAL DE LA FASE DE SECTOR ESTATAL JUVENIL – GRUP G- DE BALONMANO A PUERTO SAGUNTO.

 

Aquesta tarda comencen les fases de sector estatal de balonmano juvenil. La Unió Esportiva Sarrià, que ha quedat enquadrat en el sector G que organitza el CB Puerto Sagunto, hi serà una temporada més, la quarta consecutiva. L’Ovni de Puerto Sagunto serà la seu d’aquest esdeveniment que de ben segur serà una festa on gaudiran jugadors i aficions.

A més de la Unió Esportiva Sarrià, que hi va com a tercer de Catalunya, també hi seran tres equips més que s’han guanyat a pols la participació al TOP-32 (els 32 millors equips d’Espanya de la categoria). L’Asesoria Prieto & Tur Handbol Eivissa, campió de les Balears; el BM Maracena Grupo STG Bus, quart d’Andalusia i l’amfitrió Fertiberia BM Puerto Sagunto, campió de la Comunitat Valenciana.

Quatre equips amb molt bons jugadors, alguns internacionals amb la selecció absoluta espanyola com en Juan Antonio Sarió del Puerto Sagunto, el granadí Fran del Aguila del BM Maracena i el sarrianenc Natan Suarez.

La UES disputa el partit inaugural a les 18’30h contra l’H Eivissa. L’equip balear no practica un balonmano de molt nivell i aquest fet no li atorga l’etiqueta de favorit. És un equip que està acostumat a dominar a la seva lliga però segur que no cedirà fàcilment encara que el partit se li posi d’esquena. No deixen mai de lluitar.

El segon partit, que es jugarà a les 20’30h, enfrontarà el Fertiberia BM Puerto Sagunto, organitzador i favorit del sector, contra el BM Maracena de Granada, equip revelació que tot i quedar 4t ha realitzat molt bons partits en un campionat, l’andalús, que és molt competitiu.

Alea jacta est! Que comenci l’espectacle...

 

Escribir comentario

Comentarios: 0