Primera victòria dels Juvenils a Sagunto

 

LA UES GUANYA  L’HC EIVISSA A LA PRIMERA JORNADA DE LA FASE DE SECTOR JUVENIL (39-24)

La jornada del divendres ha estat positiva per l’equip sarrianenc, ja que han superat els eivissencs de 15 gols. Els de Sarrià de Ter no han realitzat un gran partit, però han fet els deures i han guanyat amb facilitat a un equip que des del primer minut sempre ha anat a remolc.

Els inicis sempre són complicats: el desplaçament, la pista, l’ambient de la grada, el debut, els nervis,... el fet de començar una competició diferent, i a més saber que estàs en una fase de sector del campionat estatal entre els millors equips d’Espanya, no és senzill. Són moltes les emocions i algunes d’aquestes incontrolables.

Els de la UES s’han posat al davant des del xiulet inicial i les distàncies s’han mantingut entre els 2 i 3 gols fins al minut 15, 5 a 8. Després d’aquests moments incerts, on les imprecisions i els dubtes han predominat en el joc d’ambdós equips, els sarrianencs han canviat la intensitat defensiva i han provocat que el rival perdés pilotes amb facilitat, donant a lloc ràpids contraatacs que han situat als de la UES sis gols per davant en el marcador al minut 22, 8 a 14. Les diferències s’han mantingut ens els últims minuts de la primera part i s’ha arribat al descans amb un resultat favorable de 11 a 17.

A la represa, amb els nervis al vestuari i amb una actitud diferent als minuts inicials, els de Sarrià han anat ampliant lentament la diferència; 20 a 14 en el minut 5; 23 a 17 en el minut 10; 29 a 19 en el minut 15. En cap moment semblava que els eivissencs poguessin remuntar el partit. Els seus dos jugadors més determinants, el lateral dret Adrián Nuñez i el central Hugo Costo, han anat exhaurint les seves forces i l’equip se n’ha ressentit. En els últims 15 minuts i amb el resultat de costat dels sarrianencs, ha provocat que la tensió dels dos equips disminuís i predominessin altre cop les imprecisions fins a la finalització (39 a 24).

Cal destacar que durant el partit l’equip tècnic del Sarrià ha fet rotacions a la banqueta, fent jugar a tots els jugadors i donant minuts de descans als que arrossegaven alguna lesió de la lliga regular.

Crònica: Xavi Rodríguez / Fotografies : Valentí Fuster