El Sarrià deixa KO al Bm Maracena 37- 15

La segona jornada no podia ser millor, la UES ha passat per sobre de l’equip Granadí del Maracena.

Els jugadors sarrianencs, tant els de pista com els de la banqueta, han realitzat un partit que ha ratllat la perfecció i no ha deixat que el seu rival aixequés el cap en cap moment.

 

 

Poca història ha tingut el partit que des de l’inici els de la UES han fet un parcial de 5 a 0 al minut 5’36, que feia que l’entrenador rival demanés un temps mort.

De poc els hi ha servit ja que els sarrianencs molt posats en el matx des del xiulet inicial, tant en atac com en defensa, no han donat cap facilitat al seu contrincant.

La diferència de gols ha anat en augment i en el minut 15 s’aconseguia el 10 a 2 i al minut 20 el 13 a 3. La defensa pressionant de la UES asfixiava els del Macerena que no els deixava jugar amb comoditat que ells hagessin desitjat. Pèrdues i talls de pilota, llançaments precipitats, d’entre d’altres, han fet que els sarrianencs arribessin al descans amb un avantatge de 8 gols, 17 a 9.

 

 

Si es pensava que a la segona part es podia produir un cert relaxament, res de res. Tot i que els primers minuts han estat incerts (en el minut 5 només s’havia marcat un gol, 18 a 9) els de la UES s’han tornat a posar la granota de feina i els granadins no han marcat el seu primer gol fins el minut 11, 22 a 9.

El seu entrenador tornava a demanar un temps mort que no tenia reacció a la pista. Si no era la defensa sarrianenca era la porteria, tothom donava el 100% i els canvis de jugadors al llarg del partit no s’han notat. La UES era una piconadora que no ha afluixat en cap moment; en el minut 12’30 el BM Maracena marcava el seu segon gol, 24 a 11; al minut 18 el tercer, 26 a 12; el quart en el minut 22, 29 a 13; el cinquè en el 23’30, 30 a 14; i el sisè i últim en el minut 29, 37 a 15. S’acabava el partit amb aquest resultat final.

 

Bon partit el realitzat pels sarrianencs per afrontar una última jornada que serà molt i molt complicada contra els locals del Fertiberia BM Puerto Sagunto, que és el clar favorit, però de ben segur que els jugadors de la UES no donaran el braç a tòrcer i els faran suar de valent els 60 minuts que durarà el partit.

 

Crònica: Xavi Rodríguez / Fotografies: Valentí Fuster