El Sarrià, a un partit de la fase final de l'estatal / Juvenils

Segon triomf en dos partits (37-15) abans del duel d'avui amb el Sagunt

El Sarrià va enllaçar el seu segon triomf en dos partits de la fase sector de l'estatal juvenil, que tanca aquest migdia amb el Port Sagunt en un duel que el pot tornar a dur a la fase final –fa dos anys va ser tercer, després de perdre amb el Barça (campió) en la semifinal i guanyar el Cuatro Rayas Valladolid en el partit pel bronze 35-30– si és primer.

Després del 39-24 de divendres amb l'Eivissa els sarrianencs es van tornar a mostrar intractables contra el Maracena andalús, que van superar 37-15 amb un altre inici fulgurant: 5-0 en el minut 5 i 10-2 en el 15. El Sarrià juga el partit decisiu contra el Port Sagunt (12.30 h), amfitrió, que va guanyar 40-19 el Maracena i 38-17 l'HC Eivissa ahir al vespre.