Les darreres ocasions

L'Augi conserva la condició de millor conjunt local de la lliga tot i no poder disposar del primer avantatge fins al minut 22

AUGI UESarrià 32 / Sant Joan Despí 28

AUGI SARRIÀ: Pórtulas (1), Rodríguez (2), Fina, Junquera, Martí Arnau (4), Ballester (7), Rovira (2), Mariscal (5), Esain, Viñolas, Pere Arnau (4), Torres (7).
SANT JOAN DESPÍ: Cerdaña (2), Cabello (7), López (1), Vilella (2), Torres, Oriol Farrés, Sabaté, Pérez (7), Cahisa (2), Pueyo (1), Giambiasi (2), Pere Farrés (1), Vila, Vizcaíno (3).
PARCIALS: 4-4, 6-8, 10-10, 12-13, 18-13, 20-15; 22-18, 24-19, 28-23, 30-24, 30-26 i 32-28.
ÀRBITRES: Lozano Calderón i Martín Calvo (Castella-la Manxa). Exclusions a Pórtulas (11'), Martí Arnau (16 i 48'), Ballester (10'), Pere Arnau (56') i Torres (32'), pel Sarrià, i Vilella (20 i 60'), Oriol Farrés (10'), Pueyo (17'), Giambiasi (18') i Pere Farrés (55'), pel Sant Joan Despí.
COMENTARI: Fins al minut 22 no va arribar el primer avantatge per a l'Augi respecte del Sant Joan Despí, amb un gol de Martí Arnau (14-13) que va obrir un parcial de 6-0 que va permetre al conjunt de Pasqui superar un rival que venia de guanyar l'Adrianenc, quart de la lliga a la seva pista. L'Augi, tercer i encara amb possibilitats numèriques d'entrar a la fase d'ascens quan falten dues jornades per al final, va estabilitzar la diferència al seu favor en els cinc gols que tenia en el descans i només un 1-5 encaixat en els darrers minuts no li va impedir conservar la condició de millor equip a casa.