Una gran festa per acabar

Guillem Torres, llançat cap a porteria. Foto: QUIM PUIG.
Guillem Torres, llançat cap a porteria. Foto: QUIM PUIG.

L'Augi Sarrià bat amb suficiència l'Adrianenc i assegura el tercer lloc de la taula en una gran temporada en què han brillat sobretot els seus jugadors més joves

L'Augi Sarrià va tancar la temporada a casa amb una nova exhibició de força, aquesta vegada contra el potent Adrianenc, que aspirava a prendre-li el tercer lloc a la taula. Els de casa, però, van refermar el bon estat de forma amb què han competit en les darreres jornades i van superar els barcelonins amb Guillem Lozano (9 gols) en estat de gràcia. El lateral, una de les grans revelacions de la temporada, va substituir Ballester una altra vegada amb gran solidesa. El partit va servir també per acomiadar dos històrics del primer equip, Josep Moret i Jordi Rodríguez. La renovació de l'equip, però, no serà cap problema perquè els joves que s'han anat incorporant a la plantilla han anat donant un plus de qualitat. L'objectiu de millorar el cinquè lloc s'ha superat amb escreix. El club anunciarà en els pròxims dies el nou entrenador per a la temporada vinent. Pasqui va agafar l'equip a mitja temporada.

 

AUGI SARRIÀ32
ADRIANENC27

AUGI SARRIÀ: Pere Arnau (2), Martí Arnau, Esain (1), Fina (2), Guitart, Junquera (2), Lozano (9), Mariscal (2), Moret, Palomeras (1), Rodríguez (3), Rovira (2), Torres (7), Vicente (1) i Viñolas.
ADRIANENC: Cañamero, Garcia (2), Guerrero (2), Hernández, Llorens (6), Antonio López (3), Álvaro López (3), Romero (4), Torres (5), Bosser, Clarós (1), Roig, i Tuset (1.)
PARCIALS: 3-2, 7-4, 9-7, 12-7, 14-9, 16-11; 17-13, 22-14, 24-18, 26-20, 28-24 i 32-27.
ÀRBITRES: De Sola i Mora. Van excloure Palomeras i Rodríguez, del Sarrià, i Tuset, de l'Adrianenc.

 

Publicat a