Sergi Baguer entrenarà l'Augi

Aquest any ha dut el juvenil a la fase sector, després de tres temporades d'assistent de Josep Espar al primer equip. “Si hem de ser segons o primers, endavant”, va dir el tècnic, de 31 anys i que complirà la setena temporada al club

Sergi Baguer amb Josep Espar el 2014 Foto: LLUIS SERRAT.
Sergi Baguer amb Josep Espar el 2014 Foto: LLUIS SERRAT.

Sergi Baguer (Castelló d'Empúries, 1985) serà l'entrenador de l'Augi Sarrià la temporada que ve. El també seleccionador català infantil va dur el juvenil del Sarrià a la fase sector de l'estatal fa quinze dies com a tercer de Catalunya i va acabar a tres gols de la fase final. “La primera opció era que fos de la casa. I en Sergi s'ha format aquí, va estar amb l'Espar i ha fet bona temporada al juvenil”, va dir Alícia Garcia Moya, presidenta del club.

Baguer va comunicar ahir la decisió, després de meditar uns dies l'oferta, que el va deixar “sorprès, en un primer moment”. “Arribar al primer equip d'un club, i a nacional, fa més il·lusió encara. Serà el meu setè any, quan vaig arribar no m'ho esperava”, va dir sobre una tasca que suposa “una gran responsabilitat”. Sergi Baguer, tres temporades al primer equip ajudant Josep Espar, no defuig l'objectiu de millorar la posició respecte al curs anterior que duu l'Augi, tercer aquest any, des de l'arribada del tècnic barceloní, ara al Veszprém fa cinc estius. Al contrari: “Si hem de quedar segons o primers, endavant. Tot entrenador quan agafa un equip ho fa amb la màxima ambició. I després toca treballar”, va dir.

Pasqui, solució d'emergència per la sortida de Josep Espar al gener, dirigirà l'Augi fins que acabi la copa Catalana –demà juguen el primer partit a Esplugues.