El Veszprém de Sabatè i Espar a la final de la VELUX EHF Champions League

Una pròrroga després de l'empat a 25 en els 60 minuts va llançar al Veszprem hongarès a la final de la Champions, que tindrà un guanyador amb entrenador espanyol, ja que s'enfrontaran aquest diumenge (18.00 hores, Teledeporte) els equips de Talant Dujshebaev (Kielce) i de Xavier Sabaté.Quan s'esgotava el temps reglamentat el THW Kiel alemany ho tenia tot al seu favor: dos gols d'avantatge (25-23) amb un minut i 25 segons per jugar.

Va marcar ràpidament Nagy i en l'última possessió Dissinguer va llançar innecessàriament; el Veszprem va muntar el seu últim contraatac i la pilota li va arribar a Marguc que va forçar la pròrroga mancant cinc segundos.el partit va estar marcat per les fèrries defenses, que van provocar un percentatge d'efectivitat ofensiva molt baix a la primera cambra, per sota del 50 per cent en tots dos casos. Quan Sabaté va haver de fer canvis en el seu 6:0 el Kiel va veure facilitada la seva labor, i va poder establir diferències al descans (15-12).Però la reaparició del Veszprem va ser contundent, un parcial de 5-0 en vuit minuts, amb Mikler millorant en la porteria el fet per Alilovic. El Kiel no marcaria més que tres gols en una cambra d'hora. Vujin li va treure d'aquesta sequera i Landin va aparèixer al moment just -penal parat a Marguc i diverses intervencions seguides a continuació- per donar l'oportunitat al seu equip de ficar-se en la final.

Al Veszprem semblava embussat i sense idees, però el seu instint de supervivència li va donar una segona oportunitat. En la pròrroga Sabaté va reservar a un esgotat Ilic i el seu substitut, Sliskovic, va imposar la seva frescor, avançant amb dos gols al seu equip (28-26). Ja contrarellotge, el Kiel no va poder amb la qual possiblement sigui la millor defensa d'Europa. El Veszprem va recuperar pilotes i dos gols a la contra de Ugalde van sentenciar la semifinal. Per segon any consecutiu, no hi haurà un equip alemany en la final.