L'equip sènior 2cat campió de la copa federacio/ UESarrià 31 CH Sant Fost 30

UE Sarrià B 31-30 Sant Fost

La primera final a les 16 hores era la de nivell més alt, la de 2a Catalana, i ha estat un partit tremendament igualat i resolt per la mínima a favor de l'equip sarrianenc, que, igual que havia passat a semifinals, ha tingut un element decisiu en el juvenil Natan Suàrez que ha fet un munt de gols i a més ha donat gran quantitat d'assistències, tot i que durant bona part del partit ha estat sotmès a una defensa mixta individual.

Natan Suàrez ha començat en tromba amb 5 gols en els primers minuts i l'equip groc ha agafat avantatge. De seguida el tècnic del Sant Fost ha ordenat una defensa mixta i s'ha frenat una mica l'allau de joc gironí. A l'altra costat destacava la figura del veterà Isidre Safont que feia mal a la línia i ajudava el seu equip a remuntar i al descans el Sant Fost dominava per 16-17.

A la represa les defenses han augmentat la seva intensitat, però cap dels dos equips ha aconseguit agafar el domini clar en el marcador i s'ha arribat a un final ajustat solucionat a favor del Sarrià B que ha pogut aixecar la Copa Federació de 2a que la temporada passada havia guanyat el seu rival d'avui.

Font : Cathandbol.cat