Bordils i Sarrià, a un pas de la supercopa

Van superar els quarts de la copa catalana i dissabte jugaran les semifinals contra Sant Vicenç i Sant Esteve Sesrovires

06/06/16 02:00 - GIRONA - BORJA SÁNCHEZ

Josep Ballester en l'últim precedent, el 2013 Foto: MANEL LLADÓ.
Josep Ballester en l'últim precedent, el 2013 Foto: MANEL LLADÓ.

 L'Handbol Bordils i l'Augi Sarrià es tornaran a veure les cares diumenge que ve si guanyen les respectives semifinals de la copa catalana. Dues victòries que permetrien als equips de referència de les comarques gironines els últims anys retrobar-se en partit oficial, d'una banda –l'últim precedent és el 13 d'abril del 2013 abans de l'ascens a plata del Bordils (28-27)– i, de l'altra, accedir a la semifinal de la supercopa catalana el curs que ve contra els catalans de l'Asobal: el Barça i el Granollers. El motiu, els triomfs contra l'Adrianenc (28-31) i la Roca (30-28) en els quarts de final, a partit únic, ahir al migdia i divendres a la nit.

“Objectiu complert i molt bona actitud dels jugadors. L'horari, un diumenge al matí, no és gaire agraït. I el rival, el Sant Martí Adrianenc, que es volia provar contra un equip de categoria superior i els jugadors estaven motivats”, va dir Pau Campos, tècnic del Bordils després del 28-31. Els blanc-i-verds van manar des de l'1-2, amb 3-6 i 14-20 en el descans. Després, una petita davallada amb parcials en contra en superioritat inclosos va ajustar el resultat, el signe del qual tampoc va perillar.

El Sant Vicenç de lliga catalana va eliminar també ahir el Sant Cugat (23-25), finalista de la copa contra el Bordils fa un any.

Dinou mesos

Divendres, l'Augi va mantenir la fortalesa com a local –només ha cedit un empat aquest curs– contra la Roca, que acaba de baixar de plata i que des del febrer que no guanya cap partit. En l'anterior visita a Sarrià de Ter, com a equip de primera estatal en un duel que es repetirà la temporada que ve, els vallesans havien guanyat 33-36. L'Augi no perd a casa des del 18 d'octubre del 2014 (25-32 contra el Granollers B) i allargarà la ratxa perquè les semifinals i final es juguen en camps neutrals. El Sant Esteve Sesrovires, que va superar el Vilamajor dissabte (22-37), serà el rival de l'equip de Pasqui. Les seus no es coneixien ahir però no serà un sol lloc com fa un any, a Blanes. El que sí que és clar són les dates: dissabte les semifinals i diumenge la final.

 

Publicat a