El Barça confirma el retorn de l'extrem de Sarrià Joan Saubich

 

El jugador gironí torna al conjunt blaugrana després de marcar 77 gols en 20 partits en la seva cessió al Pays d'Aix de la Lliga francesa

L'extrem esquerrà Joan Saubich es reincorpora a la disciplina del primer equip del FC Barcelona Lassa, una vegada finalitzada la seva cessió d'una temporada al Pays d'Aix de la Lliga francesa. Saubich signa un contracte de dos anys amb el primer equip blaugrana. El jugador, internacional júnior, té 26 anys i fa 1,86 metres. Nascut a Sarrià de Ter, amb 15 anys va ser captat pel Barça per formar en les categories inferiors del club amb el primer equip, amb el qual va debutar la campanya 2007-08. 

Saubich va ser cedit a l'Osca en la temporada 2009/10 i va tornar a la disciplina blaugrana en la següent campanya 2010-11, per novament anar cedit al BM Osca 2011-12 i després de dues campanyes a l'equip aragonès va fitxar pel Naturhouse La Rioja 2013-14. No acabaria jugant-hi mai, al Naturhouse, ja que va ser reclamat per Xavi Pascual abans que comencés la temporada arran de l'adéu d'Albert Rocas. Després d'aquestes dues temporades més en el Barcelona, sent un dels membres de la plantilla que va aconseguir l'històric set de set títols en la temporada 2014-15, al 2015 Saubich va ser cedit al Pays d'Aix, on va sumar 77 gols en 20 partits, convertint-se al costat de Jerôme Fernández o Isaías Guardiola en el jugador amb més gols marcats. A l'Asobal, Saubich ha marcat 367 gols en 116 partits

 

Diari de Girona » Esports