JUVENIL MASCULÍ - Croàcia 2016 / Immillorable debut dels #HispanosJuveniles a Croàcia

Victòria dels #HispanosJuveniles d'Alberto Suárez sobre Noruega (30:24, 16:13 al descans), en el primer partit del Campionat d'Europa de la categoria disputat al Sutinska Vrela de Zagreb.

Els nois de Suárez van protagonitzar un gran inici de partit, ferms enrere per recuperar pilotes i descarats en atac, per signar un parcial de 3: 0 quan encara no s'havien complert els primers tres minuts de joc. L'avantatge es va anar fins i tot fins als quatre gols, després d'un gol al contraatac d'Antonio Serradilla (5: 1 Min. 5).

Noruega, lluny de venir-se a baix, començaria a reaccionar amb el pas dels minuts, aprofitant l'efectivitat de la seva primera línia, centrada sobretot en la figura del seu lateral esquerre, i les superioritats numèriques de què ha disposat. La igualtat es va fer cada vegada més protagonista, fins que les taules van arribar al lluminós a sis minuts del descans (00:12 Min. 24). El gran final del primer acte, amb la porteria espanyola protagonista i Ian Tarrafeta desestabilitzant des del central, va permetre a Espanya recuperar el terreny cedit i marxar a vestidors amb domini en l'electrònic (16:13).

Després del pas per vestidors, la solidesa defensiva exhibida pels #HispanosJuveniles va permetre mantenir estable en els quatre gols l'avantatge del combinat espanyol, capaç de sobreposar-se a les exclusions de Víctor Deco i Rolando Uríos. L'apagada ofensiu, i el poder de la primera línia rival, centrat ara en el lateral dret, permetrien, però, que Noruega signés un parcial de 0: 3 que va estrènyer les coses i va obligar a Alberto Suárez a aturar el partit (21: 19 Min. 47).

L'arenga del tècnic va fer efecte i els #HispanosJuveniles van tornar a mostrar la seva millor versió per aconseguir una important avantatge de cinc gols amb què afrontar el tram decisiu de la trobada, els últims 10 minuts. I aquí, Noruega es va veure ja superada i no va fer perillar la victòria d'un equip espanyol llançat a pel triomf.

Divendres, a les 17h. , segon compromís en la fase de grups del Campionat d'Europa, davant Suïssa.

en aquet enllaç : https://www.youtube.com/user/HRSmediacentar/featured

 

http://www.rfebm.net/noticias